Het logo van Beta Research.
De naam van Beta Research.
 
 
Text in English Tekst in het Nederlands
 
start
expertise
projecten
laboratorium
software
vacatures
documenten
site info
contact
 
klanten
 
Conform de XHTML 1.0 Strict standaard! Aantal bezoekers.

Onderzoeksbureau Bèta Research maakt wetenschap toepasbaar.

splitslijn

Uw vraagstuk ...

We helpen het midden- en kleinbedrijf problemen op te lossen die liggen op natuurkundig of informatie technologisch vlak. We stellen modellen op, doen complexe berekeningen of voeren simulaties uit. Maar het gaat om de oplossing, u wilt immers verder. Aan de hand van het verworven inzicht helpen we u met het gestructureerd opzetten van experimenten en het analyseren van de data, waarvoor eventueel ook software ontwikkeld kan worden. We komen met praktisch uitvoerbare voorstellen voor de verbetering van uw product. En, vanzelfsprekend leggen we al onze bevindingen ook op een toegankelijke wijze voor u vast. Wij spreken, ondanks onze afkomst, uw taal!

  Simulatie resultaat gasstroom, click voor meer informatie.  

Een impressie van de simulatie van een meetsysteem. Deze simulatie is uitgevoerd op in huis ontwikkelde software. De procesdynamica maakte het niet mogelijk een standaard CFD pakket te gebruiken.

... onze uitdaging.

We bestaan al weer zeven jaar. Dit ondanks, maar wellicht ook dankzij de bekende onderzoeksreuzen. Specialisme is belangrijk, maar om ook kosteneffectief te werk te kunnen gaan geloven wij in de multidisciplinaire aanpak van onderzoek. Daarbij gebruiken we kennis als gereedschap om inzicht te verwerven; kennis uit de wetenschappelijk literatuur of, indien nodig, door ons zelf ontwikkeld. Vanuit die ervaring kunnen wij u helpen met: